Statistika nakon 15 odigranih kola

Dva tima ne znaju za udarac sa kreča

9

Komentari (9)

Buco1986
Lazni hrvati sigurno imaju najvise pomoci u zadnjih 5-6 godina
Zrinja1905
Kmeeeee kmeeeeeeeer kmeeeeeee
bosanac
a ko fol zelju nesto guraju sudije gledaj ovaj borac i tuzla city pola golova iz penala
seyi7
Smiješni i jadni ste mitomani, čitava historija kluba vam je namje štena, znači zadnji ste koji bi trebali reći nešto za guranja, to ste doktorirali, lopovi i govnari, to vam je u krvi! OD SVAKOG REŽIMA SVE ISPROSILI, OBRAZA NEMAJU, I PITAJU ŠTA SMO TO DOBILI!
hRASNICArULES
NFSBIH je kriminalna organizacija u kojoj sjede bivši igraci ili uposlenici FK Sarajevo od Begica, Dzemidzica, Pilava, Hodzica, Prolica, Calija, Delica do drugih a jedine dvije ekipe nad kojim sudije najviše griješe jesu upravo Sarajevo i Borac
_Hz_1987_FKS_
Samo kmecite a kupljenu titulu ste izgubili..... Krivo vam sto nema ivoce u savezu covjeka koji vam je namjestio sve sto ste osvojili osvojili ste zahvaljujuci njemu i njegovim sudijama .
Alpasinacxx
Hehe, Sarajevu sviran penal na 0:2 protiv Mladosti, čisto za statistike. Dajte nam statistike koje ekipe su najviše zakinute, tj. da je penal postoji a nije dosuđen.
dosadnoje
Jedan od primjera kako se sudi Borcu i Siminom hanu hahahahaahahahah
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.