Dva velika imena u Manchester Unitedu do kraja ovog mjeseca?
Trener Manchester Uniteda ima nekoliko imena koja želi vidjeti na Old Traffordu

Solskjaeru su hitno potrebna pojačanja

Dva velika imena u Manchester Unitedu do kraja ovog mjeseca?

S. Pašalić

Manchester United ovog ljeta želi dovesti velika imena koja bi ovom klubu pomogla u nastojanju da postigne bolje rezultate nego ove sezone.

Ole Gunnar Solskjaer je u decembru stigao u klub sa Old Trafforda u pokušaju da izvuče klub iz krize, međutim United je na kraju završio na šestom mjestu te neće igrati Ligu prvaka naredne sezone.

Iz tog razloga Crveni đavoli žele napraviti velike promjene u timu koji je već napustilo 14 igrača.

Očekuje se da će United do kraja mjeseca potpisati bar dva velika imena, a trenutno prvi na radaru Olea Gunnara Solskjaera su Ajaxov Matthijs De Ligt i Toby Alderweireld iz Tottenhama.

Igrač Napolija Kalidou Koulibaly zajedno s Thomasom Meunierom iz PSG-a također su na Solskjaerovom radaru.

Joao Felix, Bruno Fernandes i Adrien Rabiot su tri igrača koji su opcija za vezni red, s tim da Rabiot može stići na Old Trafford besplatno s obzirom da mu ugovor s PSG-om ističe krajem juna.

Izvori bliski Unitedu govore da se bar dva velika imena očekuju prije nego što 1. jula krenu pripreme.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Prilično smo sigurni da je par blizu da završi posao. Razgovori idu dobro i već su počeli prije kraja prošle sezone.

"Moglo bi biti čak i četiri igrača koji bi se pridružili ostatku ekipe u nadolazećoj turneji po Australiji i Dalekom Istoku.", navodi izvor iz Uniteda.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi