Stara dama pravi transfer paket za Pogbu: Birat će se između trojice igrača

Juventus želi nazad francuskog veznjaka

Stara dama pravi transfer paket za Pogbu: Birat će se između trojice igrača

Sjajne igre u dresu Juventusa omogućile su Paulu Pogbi da postane najskuplje pojačanje u historiji Manchester Uniteda (105 miliona eura).

Međutim, na Old Traffordu mu ne ide najbolje. Njegovi odnosi za klubom, navijačima i medijima u Engleskoj su konstatno zategnuti, pa ne bi čudilo da Francuz ovog ljeta napusti Manchester.

Već odavno se špekuliše da je Juventus zainteresovan da Paula Pogbu vrati u svoje redove, ali su prve informacije govorila da Stara dama u ovom trenutku nije spremna izdvojiti novac potreban da se realizuje transfer francuskog veznjaka.

Međutim, sada Gazzetta dello Sport tvrdi da upravo zbog toga Juventus sprema "transfer paket" za Paula Pogbu.

Navodno je Juventus uz određenu cifru novca Manchester Unitedu spreman ponuditi i jednog igrača. U Torinu još nisu odlučili koji bi to igrač moao biti, ali će se "birati" između trojice - Alexa Sandra, Douglasa Coste i Paula Dybale.

Vrijednost transfera bi prelazila 100 miliona eura, ali s obzirom da čitav ne bi bio isplaćen u novcu, Juventus je voljan pokušati dovesti Paula Pogbu na ovaj način.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Paul Pogba je proveo četiri godine u Juventusu, a često ga se može zateći u Torinu u posjeti prijateljima i bivšim saigračima. Tako je prošlog mjeseca prisustvovao i zabavi organizovanoj povodom odlaska u penziju štopera Stare dame Andree Barazglija.

Podsjetimo, danas su se pojavile informacije i da PSG sprema ponudu vrijednu 85 miliona eura za Miralema Pjanića. Navodno je Juventus spreman prodati i bh. veznjaka kako bi skupio sredstava za Pogbin transfer.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zoilomas
Je6o bas on
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi