15

Komentari (15)

makelele
Nurkic 16 miliona dolara...
Ivica_Osim8
pise naplaćeni bh fudbaler, a ne sportista
Rajvosa2019
Mashalla, nasa vizit karta u jednom od najboljih klubova na svijetu
neddim
Ma sve na stranu,Pjanke je igračina,ali Džeko je nas najbolji igrač ikada daleko!
BobPaisley
...ako se ne svidi kepecu na prvi pogled zavrsio je karijeru tamo...ocito je da je kepec veci od male Barcelone cim moze da salje igrace na transfer listu i smjenjuje trenere...tuga od kluba.
MirzaBarucic
Evo znalca, djesi bolaN, sta ima? Kepec najbolji svih vremena a ti masi usima.
BobPaisley
@MirzaBarucic...slazem se,ali to mu ne daje za pravo da bude i direktor i vlasnik i trener u klubu...inace vidim da si moj vjerni fan i pratilac,kacis mi se na svaki komentar...ima jos onaj jedan koji mi replicira po 5 puta na komentar,ali on valjda jos nije ustao ili je na online nastavi :D
Benjamingst
@MirzaBarucic ma @BobPaisley je ovdje da ispoljava svoju glupost...
BobPaisley
...Kolasinac skoro duplo placeniji od Dzeke...i onda se pitaju zasto je Arsenal propao...do duse on je dosao bez obestecenja zato je i dobio vecu platu.
Edo90
Pa Kolasinac dosao kao slobodan igrac. Tako igraci iznude vece plate.
BobPaisley
@Edo90...pa sta sam ja napisao? :D
Ters
Sigurno će se sjajno snaći, jer je on pravi igrač za Barsin vezni red ... šteta samo što ranije nije došao u Barsu ...
Benjamingst
Kad procitam ovo : dnevna zarada iznositi skoro 45.000 KM, sasvim dovoljno novca za luksuzan automobil po bh. standardima. Za novinara cista 0... Pjanicu sretno u Barceloni... nadam se da ce Pjanic pocastiti ove novinare sa 1 kafom....
Ende
Realno, naš najbolji igrač ikada.
zaboti janos
Pape je naj a ti sebi izabra s pravom.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.