Dvije opcije za Lewandowskog
Foto: EPA

Ponude su na stolu

Dvije opcije za Lewandowskog

Midhat Šljivak

Poljski napadač Robert Lewandowski (29) ozbiljno razmišlja o odlasku iz redova minhenskog Bayerna.

Sjajni fudbaler je nedavno angažovao poznatog agenta Pinija Zahavija, a nakon toga su krenule priče o velikom transferu koji se sprema.

Vrlo lako bi se moglo desiti da 29-godišnji napadač napusti Allianz Arenu nakon četiri godine. Navodno, za njega su stigle dvije velike ponude, a radi se o ekipama Chelseaja i Real Madrida.

Oba tima silno žele dovesti napadača u ljetnom prelaznom roku. Lewandowski im je prvi izbor za tu poziciju i sada se čeka njegova konačna odluka koju će donijeti na kraju sezone.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Lewandowski je član Bayerna postao 2014. godine. Stigao je iz Borussije Dortmund, a u redovima bavarskog giganta je postigao 139 golova u 181 nastupu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi