Dvije primamljive opcije za Girouda, koju će odabrati?

Francuz nezadovoljan minutažom

Dvije primamljive opcije za Girouda, koju će odabrati?

Francuski napadač Olivier Giroud u januaru mjesecu će napustiti Arsenal, prenose engleski mediji.

Uvijek dobro informisani Englezi prenose da je Giroud nezadovoljan minutažom jer je ove sezone počeo samo jedan meč u Premiershipu te bi mogao da se preseli u Seriju A.

Navodno su za njegove usluge zainteresovane ekipe Milana i Napolija koje su spremne dati oko 20 miliona funti za njegove njega.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Giroud sa Arsenalom ima ugovor do ljeta 2018. godine i zato bi se vjerovatno i klub i fudbaler trebali odlučiti na transfer već u ovom prelaznom roku kako bi uzeli što više novca.

Ovaj 30-.godišnji napadač ove sezone je ukupno odigrao pet mečeva u Premiershipu te je postigao dva pogotka.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti