Dvije utakmice Kupa BiH bi mogle biti odgođene

Mečevi 1/16 finala

Dvije utakmice Kupa BiH bi mogle biti odgođene

A. Čaušević

U Sarajevu je održan žrijeb 1/16 finala Kupa BiH, ali još uvijek nije poznato da li će svi susreti biti odigrani u planiranom terminu.

Prema kalendaru takmičenja mečevi Kupa BiH trebaju se igrati 30. septembra, međutim Sarajevo i Zrinjski bi 1. oktobra, odnosno dan kasnije mogli igrati utakmice play-offa za Europa ligu.

Voljom žrijeba odlučeno je da Sarajevo gostuje Radničkom, dok je Zrinjski gost Tekstilcu. Upitno je da li će se utakmice u Lukavcu i Derventi odigrati sljedeće srijede.

Sarajevo i Zrinjski u četvrtak igraju protiv Budućnosti i APOEL-a u trećem pretkolu te u slučaju prolaska postoji velika vjerovatnća da njihovi mečevi Kupa BiH budu odgođeni.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Od ranije je poznato da će gradski derbi Sarajevo - Željezničar planiran za ponedjeljak, 28. septembar biti odgođen u slučaju da Bordo tim izbaci prvaka Crne Gore.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi