Dvije zvijezde PSG-a okrenule leđa Icardiju, Argentinac se osjeća izdanim

L'Equipe prenosi

Dvije zvijezde PSG-a okrenule leđa Icardiju, Argentinac se osjeća izdanim

Admin Čaušević

Mauro Icardi je prošlog ljeta stigao na jednogodišnju posudbu u PSG, s tim da pariški klub ima pravo da otkupi njegov ugovor na kraju sezone. 

L'Equipe navodi kako su nakon odličnog početka Icardiju u posljednje vrijeme dvije najveće zvijezde PSG-a okrenula leđa.

Naime, odnos argentinskog napadača sa Neymarom i Kylianom Mbappeom je u posljednje vrijeme sve hladniji, kako na terenu tako i van zelenog polja.

Icardija iritira to što ga Neymar i Mbappe praktično ne vide na terenu, uopšte s njim ne pričaju te se osjeća kao da je dobio mač u leđa.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

U susretu protiv Saint-Etiennea Icardi nije dobio niti jednu loptu od Brazilca i Francusa dok su oni između sebe razmijenili preko 30 pasova što je razljutilo Argentinca pa uopšte više ne učestvuje u pressingu na protivnika kao ranije.

Inače, Icardi je veoma efikasan u dresu pariških Svetaca, na 31 odigranom susretu uspio je postići 20 golova, njih pet u Ligi prvaka.

Top Komentari

BobPaisley
...ovi dok ne dovedu Guardiolu da zavede red nema od njih nista...k*rac bi kod njega onaj mahao rukama kada izadje iz igre,bilo bi mu to zadnje mahanje prije stavljanja na transfer listu,kao sto su zavrsili i Ronaldinho,Eto i Ibrahimovic svojevremeno.
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti