Dvojac iz Arsenala odbija plaću od 200.000 eura

Novac ne igra ulogu...

Dvojac iz Arsenala odbija plaću od 200.000 eura

Čelnici Arsenala će učiniti sve da Mesut Özil i Alexis Sanchez i u budućnosti nastupaju za londonski klub. 

Özil i Sanchez su svojim nastupima u Arsenalu postali navrijedniji eksponati na Emiratesu, međutim ukoliko klub ne bude aktivan na tržištu vrlo je izvjesno da će pomenuti dvojac u želji za osvajanjem trofeja promijeniti sredinu. 

Britanski mediji pišu da je Arsenal u želji da zadrži Özila i Sancheza spremio nove ugovore koji im garantuju 200.000 eura sedmično, a čini se da u ovom slučaju novac neće igrati veliku ulogu. Navodno, Özil i Sanchez su spremni promijeniti sredinu ukoliko Arsenal ne bude imao namjeru ojačati tim za sljedeću sezonu i biti konkurentan u borbi za najveće trofeje. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Poznato je od ranije da u redu za dovođenje Özila stoji Barcelona, dok je Sanchez dobio javni poziv sunarodnjaka Vidala da pređe u Bayern. 

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi