Dvojac iz FK Sarajevo ostaje u Igmanu

I narednih šest mjeseci

Dvojac iz FK Sarajevo ostaje u Igmanu

S. Mlaćo

Nakon što su jesenji dio sezone proveli na posudbi u NK Igman Konjic, dva mlada igrača bordo kluba, Mufid Salčinović i Zoran Blagojević će i u narednih šest mjeseci boraviti na posudbi u istom klubu.

Naime, ova dva fudbalera su u protekloj polusezoni igrala standardno u redovima Igmana, uz zapažene partije, te je stručni štab FK Sarajevo procijenio da je nastavak posudbe u redovima Igmana trenutno najbolje za napredak ova dva mlada igrača.

Defanzivac Salčinović, koji se najbolje snalazi na poziciji desnog beka, odigrao je do sada 13 službenih utakmica za Igman, dok je Blagojević igrač sredine terena, koji je deset puta nastupao za Igman u jesenjem dijelu sezone, poslije kojeg pomenuti klub zauzima mjesto u sredini tabele Prve Lige Federacije BiH.

"Našim mladim fudbalerima želimo puno sreće i uspjeha u predstojećoj polusezoni", istakli su sa Koševa.

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi