St. Gallen želi napadača Sarajeva?

Mladi napadač na probnom radu

St. Gallen želi napadača Sarajeva?

S. Mlaćo

Prema pisanju švicarskih medija, St. Gallen će u narednim danima testirati mladog člana FK Sarajevo Semira Smajlagića.

Naime, Švicarci navode da je ovaj tim zainteresiran za mladog napadača bordo tima, ali da se za svaki slučaj žele uvjeriti u njegove kvalitete tokom par pripremnih utakmica.

Smajlagić ima važeći ugovor sa FK Sarajevo, te je prekomandovan u prvi tim, međutim priliku za minutažu još uvijek nije dobio. Trogodišnji ugovor sa bordo timom mladi napadač je potpisao u martu prošle godine, a ponikao je u redovima Natrona iz Maglaja.

Nastavio je u ŠF Novi grad, a zatim ŠK Asim Ferhatović-Hase, te došao u Akademiju FK Sarajevo. Upisao je i pet nastupa za junirsku reprezentaciju BiH i dodao jedan pogodak.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi