Pecelj i Šarić ostaju u NK Zvijezda

Oglasili se sa Banja Ilidže

Pecelj i Šarić ostaju u NK Zvijezda

Ljubiša Pecelj i Kenan Šarić nosit će dres Zvijezde iz Gradačca i u nastavku sezone, potvrđeno je s Banja Ilidže.

Nije tajna da je ovaj dvojac sjajnim igrama jesenac skrenuo veliku pažnju na sebe, a nakon natpisa da su odbili trenirati insistirajući na odlasku, stigao je i odgovor iz tabora ovog federalnog prvoligaša.

"Nismo suspendovani, ostajemo u Zvijezdi i spremni i motivisani čekamo početak sezone", prenijela je stranica Zvijezde riječi Pecelja i Šarića, što je svakako izazvalo oduševljenje među navijačima, jer se ipak radi o ponajboljim igračima tima iz Gradačca.

Zvijezda će nastojati i na proljeće nastaviti s dobrim rezultatima, te sezonu okončati u samom vrhu 1. lige FBiH, a u tome bi treneru Miletu Lazaroviću trebali pomoći i novi igrači koji su stigli na Banja Ilidžu. Tačnije, došli Nemanja Đekić (Alfa Modriča), Armin Kadić (Slatina), Alen Kurtalić (Sloboda), te Adin Selimović (Clyde, Škotska).

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Kada su u pitanju pripremne utakmice, nakon pobjede nad Slobodom, u narednim danima su planirane provjere protiv Željezničara iz Banjaluke i Sloga iz Gornjeg Crnjelova.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti