Dvojica bh. nogometaša na meti Trabzonspora

Zanimljivi im bh. igrači

Dvojica bh. nogometaša na meti Trabzonspora

Edmir Škorić

Trabzonspor će pokušati da ovog ljeta dovede nekoliko novih igrača.

Bh. nogometaši posebno su interesantni turskim klubovima, a prema pisanju lokalnih medija, Trabzonspor je spreman da angažuje dvojicu igrača koji nastupaju u našem nacionalnom timu.

Trabzonspor je ambiciozan turski klub, završio je sezonu na šestom mjestu, a klub ima poprilično dobar budžet obzirom da cilja na pojačanja iz Španije i Italije.

Naime, kako je objavio Fotospor, u Trabzonsporu žele Kenana Kodru i Radeta Krunića. Kodro je ispao sa Osasunom iz La Lige i za njega se također zanima nekoliko engleskih drugoligaša, dok je Krunić također ispao iz Serije A, pa obojici treba promjena.

Direktor i trener Trabzonspora Ivelin Popov i Ersun Yanal žele uživo da pogledaju obojicu igrača, a pored Bosanaca razmišlja o dovođenju još pojačanja.

Kodru i Krunića će iz Trabzonspora sutra uživo doći da gledaju na meču protiv Grčke, mada je pitanje hoće li ijedan dobiti šansu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi