Mourinhov san: Lista želja na kojoj su petorica igrača Real Madrida

Portugalac ima želju, ali...

Mourinhov san: Lista želja na kojoj su petorica igrača Real Madrida

E. Čaušević

Iako je januarski prelazni rok tek završio prije desetak dana jasno je da Jose Mourinho uveliko razmišlja o tome koga bi mogao dovesti pred početak naredne sezone na Old Trafford.

Crveni đavoli u januaru su doveli Alexisa Sancheza iz Arsenala, ali jasno je da će im trebati još nekoliko zvučnih pojačanja kako bi se naredne sezone suprostavili gradskom rivalu Cityju. Mourinhova lista želja za transfere je ogromna, ali u prvom planu našli su se igrači Real Madrida.

Prema pisanju engleskih medija portugalski stručnjak na listi želja za ljetni prelazni rok ima čak petoricu igrača iz kraljevskog kluba. Mourinho je svjestan da će morati pojačati odbranu, a poručio je čelnicima kluba da bi se u njegovu taktiku savršeno uklopio Raphael Varane.

Pored njega tu je i Marco Asensio i nije tajna da su Crveni đavoli pokazali interes za njega. U veznom redu Unitedu bi odlično došao i Isco koji bi tako pomogao Paulu Pogbi. Također, pored ovih igrača Mourinho ne bi imao ništa protiv dolaska Tonija Kroosa i Casemira.

Potražite više informacija na temu Premier league:

No, jasno je da United neće moći ispuniti sve želje Mourinhu, ali sigurno da bi Portugalac bio prezadovoljan ukoliko barem jedan od ove petorice igrača Real Madrida od ljeta bude stanovnik Old Trafforda.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi