Dvojica igrača i 40 miliona eura: PSG odbio prvu ponudu Barcelone za Neymara

Žele više novca

Dvojica igrača i 40 miliona eura: PSG odbio prvu ponudu Barcelone za Neymara

E. Čaušević

Brazilski fudbaler Neymar na sinoćnjem sastanku sa sportskim direktorom PSG-a Leonardom iskreno je priznao da želi napustiti Pariz i vratiti se u Barcelonu.

Saga oko Neymara traje već sedmicama, a Brazilac se tek jučer priključio pripremama Parižana. Neymar je na pripreme kasnio sedam dana i zbog toga ga je klub žestoko novčano kaznio sa skoro 400.000 eura.

Međutim, Neymar je jasno dao do znanja da želi napustiti PSG i vratiti se u Barcelonu, te je tražio od Leonarda da ne prave previše problema u pregovorima s katalonskim klubom.

Ipak, čini se da njegova molba nije baš prošla kako se on nadao. Naime, španski mediji prenose da je Barca danas poslala prvu ponudu za Neymara, ali da ju je PSG ekspresno odbio.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Navodno, Barcelona je ponudila Philippea Coutinha i Ousmanea Dembelea uz 40 miliona eura, ali je to PSG odbio. Parižani žele dosta više novca i to su jasno poručili katalonskom klubu. Očekuje se da Barca u narednim danima pošalje novu ponudu za Brazilca.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Divlje Jagode
sve dok neki klub ne unisti karijeru neke "zvijezde",oni ce se kurciti kako hoce...sad cu igrati ovdje ,pa onda ondje,pa nakog godinu se vratiti opet u prvi klub i tako zajebavati sviju...ja bih ga odstranio iz tima,davao mu individualne treninge u 6 ujutro ili 10 navece,stavio ga da igra sa trecim timom...naravno da bi on to odbijao,ali bih napravio takav pravilnik da se tim "zvijezdama" odbijaju maximalne svote novca za nedolazak na trening..recimo 50.000 evra za trening,pa se ti kurci frajeru,kad bi morao platiti recimo milion evra mjesecno...plus ako ne igras nema ni sponzora ,ni reprezentacije pa cemo se naduravati....sve dok se to ne desi (a morace jednom ) bice ovako...zbog toga sam ja volio Magatha,taj nije jebavao zivu silu..pitanje je da li bi Dzeko bio to sto jeste da nije bio kod Magatha...
7 1
bistrik87
Dembelea je glupo davati, momak ce bit dobar igrac
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi