Dybala: Marchisio mi je na upoznavanju rekao dovoljno

Objasnio pobjednički mentalitet Juventusa

Dybala: Marchisio mi je na upoznavanju rekao dovoljno

Edmir Škorić

Paulo Dybala govorio je o pobjedničkom mentalitetu Juventusa.

Juventus je loše počeo sezonu, ali ubrzo se vratio u sami vrh i ponovo je kandidat za Scudetto.

Argentinac koji je za 40 miliona eura u Juve stigao iz Palerma, Dybala, objašnjava kako u Torinu vlada pravi pobjednički mentalitet.

"Dobio sam želju za pobjedom, što je teška i čudna stvar. Čim sam stigao u klub, Marchisio jed ošao da me upoznao i rekao mi je: 'Dobro se pripremi, sljedeće godine moramo sve pobijediti'", izjavio je Dybala.

"Bilo je stvarno nevjerovatno, oni su tek odigrali finale Lige prvaka i umjesto da odmaraju, on mi je govorio o idućoj godini. To je ta razlika između Juventusa i Palerma", istakao je Argentinac.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.