Dybala: Messijeva crvena vrpca mi je donijela sreću

Postigao konačno gol

Dybala: Messijeva crvena vrpca mi je donijela sreću

E. Škorić

Paulo Dybala jučer je postigao prvi takmičarski gol za Argentinu, koja je sa 2:1 savladala Čile u meču za treće mjesto na Copa Americi.

Argentinci su osvojili broncu, ali je susret s Čileom obilježio gol Dybale (prvi natjecateljski u dresu Gaučosa), kao i okršaj Messija i Medela, zbog čega su obojica isključeni.

Dybala je sretan zbog gola, ali priznaje da mu je sreću donijela crvena vrpca.

"Messi mi je prije utakmice dao crvenu vrpcu da bi mi donio sreću i na kraju sam postigao svoj prvi natjecateljski gol za Argentinu, tako da je uspio", uz smijeh je kazao Dybala.

Napadač Juventusa je, baš kao i Messi, često izložen kritikama zbog nešto slabijih igara u dresu Argentine, koja nikako da osvoji neki veći trofej unatoč sjajnoj generaciji igrača.

Argentinci su u polufinalu poraženi od domaćina Brazila s 2:0, pa će Brazilci večeras protiv Perua igrati za trofej.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi