Dybala nije bez razloga zaplakao

Van terena mjesec dana

Dybala nije bez razloga zaplakao

Endin Čaušević

Fudbaleri Juventusa sinoć su na gostovanju savladali Cagliari sa 1:0, no u taboru torinskog kluba neće po dobrom pamtiti ovaj meč.

Stara dama se dosta namučila u sinoćnjoj utakmici i uz dosta muke uspjela je da dođe do nova tri boda. Ipak, loše vijesti za navijače Juventusa su da je Paulo Dybala morao izaći iz igre, a teren je napustio u suzama.

Iako su mnogi pomislili da se argentinski napadač oprašta od dresa Juventusa na kraju se ispostavilo da to nije tačno, te da Dybala ne ide iz redova aktuelnog prvaka Italije. Dybala je zbog povrede morao napustiti teren, te je zaplakao kada je shvatio da bi povreda mogla biti ozbiljnija.

Međutim, nakon jutrošnjih pregleda zaključeno je da povreda nije toliko ozbiljna, ali da će Dybala van terena biti barem mjesec dana. To znači da Max Allegri neće moći računati na njegove usluge u prvom meču osmine finala Lige prvaka protiv Tottenhama.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi