Dybala o najljepšem golu u karijeri: "Pjanić mi je govorio da šutiram drugačije..."

Sjajni Argentinac

Dybala o najljepšem golu u karijeri: "Pjanić mi je govorio da šutiram drugačije..."

Admin Čaušević

Paulo Dybala je već godinama među najboljim svjetskim fudbalerima bez obzira na oscilacije u svojoj igri. 

Dybala je u Torino stigao 2015. godine, u međuvremenu je postao miljenik navijača Juventusa, zadužio i famonu Daminu "desetku", a uskoro će potpisati i novi dugogodišnji ugovor.

Sjajni Argentinac je tokom igranja u dresu Bianconera zabio pregršt lijepih i sjajnih golova, a kao najljepši izabrao je onaj protiv Atletico Madrida iz ove sezone kada je skoro iz mrtvog ugla matirao Jana Oblaka.

Dybala je tokom druženja s Alessandrom Del Pierom na društvenoj mreži Instagram objasnio zašto je baš protiv Jorgnadžija postigao najljepši gol.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Do kraja prvog dijela je ostala minuta, za kratko vrijeme sam morao donijeti važnu odluku. Pričao sam s Pjanićem koji mi je savjetovao da pucam nisko, ali ja sam šutirao visoko tražeći da udarac bude što jači. Oblak to nije očekivao", kazao je Dybala.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi