Dybala: Pjanić je odličan, svako bi želio igrati s njim
Juventus.com

Argentinac o Pjaniću

Dybala: Pjanić je odličan, svako bi želio igrati s njim

Paulo Dybala među prvima je poželio dobrodošlicu Miralemu Pjaniću u Juventus. 

Argentinski napadač je vrlo dobro upoznat sa kvalitetama bh. reprezentativca i na predsezonskoj turneji u Australiji nije propustio priliku da pohvali Pjanića, koji je nedavno stigao u Juventus iz Rome. 

"Pjanić je odličan, tehnički je potkovan. Svaki igrač bi želio dijeliti svlačionicu s njim", kazao je Dybala za inostrane medije, te se osvrnuo na pripreme. 

"Ovdje u Melbournu čini se hladnije nego u Torinu, što je dobro, ali način na koji treniramo se nije promijenio", istakao je Dybala i poručio da mu je za narednu sezonu cilj postići najmanje 20 pogodaka. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Juventus će i sljedeće sezone biti glavni kandidat za osvajanje titule, a vrijedi podsjetiti da su pored Pjanića u klub stigli Benatia, Alves... 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi