Dybala postigao jako lijep gol, pa u suzama napustio teren

Argentinac se povrijedio

Dybala postigao jako lijep gol, pa u suzama napustio teren

E. Škorić

Juventus je poveo protiv Sampdorije u prvom današnjem meču šestog kola Serije A.

Juventus je poveo nakon samo 10 minuta igre, a strijelac je bio Paulo Dybala. Argentinac je postigao zaista lijep gol, no samo 12 minuta kasnije se povrijedio.

U suzama je napustio teren, zamijenioga je Dejan Kuluševski, a čini se da je napadač Juventusa doživio težu povredu.

Postoji strah da se radi o prednjim križnim ligamentima što bi Dybalu s terena udaljilo na jedan duži period, ali treba sačekati prve doktorske prognoze iz Juventusa.

[twitter]https://twitter.com/khalidnasir0111/status/1442078704851570690[/twitter]

Potražite više informacija na temu Serie A:

Juventus je očajno otvorio sezonu, imao je samo dva boda u prvih četiri kola, ali sada ide ka drugoj uzastopnoj pobjedi. Prije nekoliko dana Stara dama je nakon preokreta slavila protiv Spezije s 3:2.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hele
Ove godine Juve neće ni u kup Uefa
3 2
Mingiling
Dont cry for me Argentina
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi