Dybala se na treningu izvinjavao igračima Juventusa

Zbog poteza na meču s Parmom

Dybala se na treningu izvinjavao igračima Juventusa

E. Čaušević

Argentinski napadač Paulo Dybala našao se u centru pažnje prošle sedmice kada je otišao u svlačionicu prije završetka utakmice Juventus-Parma.

Dybala nije igrao u iznenađujućem remiju Juventusa i Parme (1:1) i bilo je jasno da mu je to teško palo. Nakon što je Massimiliano Allegri napravio treću izmjenu u finišu meča Dybala je ustao s klupe i otišao u svlačionicu što je bio znak protesta.

Allegri nakon utakmice nije htio mnogo pričati o tome, te se odlučio našaliti izjavom da je Dybali možda bilo hladno i da je zbog toga otišao u svlačinicu. Ipak, jasno je da je argentinski napadač bio nezadovoljan što nije igrao, a to je potvrdio i Allegri.

Trener Juventusa izjavio je da se Dybala izvinio na treningu zbog svog ponašanja, te poručio da se to više neće dešavati.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Dybala se izvinio zbog toga i to sam očekivao od momka koji je inteligentan. Shvatio je šta je uradio i da je pogriješio što cijenim. Klub ga je zadužio mnogo s brojem deset i mora da razumije da to nosi veliku odgovornost. Igrat će protiv Sassuola i nema nikakve potrebe da ga kažnjavam", rekao je Allegri.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi