Zverev nagovarao Dybalu da dođe u Bayern, Argentinac mu rekao za koga je potpisao

Ugovor na pet godina

Zverev nagovarao Dybalu da dođe u Bayern, Argentinac mu rekao za koga je potpisao

A. Čaušević

Paulo Dybala već neko vrijeme nosi reputaciju jednog od najboljih ofanzivaca svijeta, međutim zbog učestalih problema s povredama ne uspjeva da igra u kontinuitetu. 

Dybali ugovor s Juventusom ističe na kraju sezone, a tokom druženja sa Alexanderom Zverevom slučaju ili ne otkrio je gdje će igrati u budućnosti.

Minule sedmice u Torinu se igrao završni Master turnir, a pobjedu je na kraju odnio Zverev koji je u finalu pobijedio Daniila Medvedeva sa sigurnih 2:0 u setovima.

Argentinac i njemački teniser su se družili nakon finala, a zvijezda Juventusa je Zverevu poklonila svoj dres s brojem 10 na leđima.

"Hoćeš li biti ovdje i narednih pet godina. U Minhenu sam spreman da ti poželim dobrodošlicu", kazao je Nijemac koji je deklasirani navijač Bayerna.

Argentinac je imao spreman odgovor. Kazao je da će i sljedećih godina biti u Torinu što praktično znači da je produžio saradnju s Juventusom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ako se budeš vraćao ovdje i narednih pet godina bit ću u Torinu", kazao je 28-godišnjak koji u odsustvu Giorgia Chiellinija zna i nositi kapitensku traku Stare dame.

Pregovori između Juventusa i Dybale oko produženja saradnje traju već duže vrijeme, a čini se da je samo pitanje dana kada će biti ozvaničeno produženje ugovora.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Śmeker007
Svaka cast kako dobro Dybala prica Engleski, pa panjevi Aguero i Tevez nakon vise od 5god u Engl ne znaju kako treba, ovo je bas surprising... ?
5 0
Manager
deklasirani navijač Bayerna
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti