Dynamo za Štilića nudi 3,5 miliona €
Štilić bi radije u Njemačku...

Bh. reprezentativac (ne)napušta Lech

Dynamo za Štilića nudi 3,5 miliona €

Moskovski Dynamo ima namjeru kupiti fudbalskog A reprezentativca BiH, a prema pisanju poljskih medija Rusi su spremni platiti 3,5 miliona eura za papire našeg internacionalca.

Ukoliko bi se ovaj transfer realizovao, odnosno ako bi se Lech Poznan odlučio za prodaju našeg internacionalca Dynamu (zvanično još ništa nije stiglo u klub), sadašnji klub našeg igrača inkasirao bi mnogo veća finansijska sredstva od onih koje je dobio za prodaju Rafaela Murawskog, reprezentativca Poljske koji je nedavno za 3 miliona dolara prešao u Rubin Kazan.

Poljski mediji pišu da bi to bila odlična investicija, posebno zbog činjenice da je Štilić najavio kako želi napustiti Lech Poznan i oprobati se u nekoj jačoj ligi.

Podjsetimo, za Štilićeve usluge interesovao se i Rubin Kazan, ali i nekoliko bundesligaških klubova, odnosno Keln, Wolfsburg i Hertha Berlin. Štilić je tada naglasio da bi najviše volio preći u Njemačku, kako zbog kvalitete lige, tako i jezične barijere (perfektno govori njemački).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti