Džafić otišao u Austrriju, upitni Turbić i Sarajlić

Srebrenički prvoligaš u problemima

Džafić otišao u Austrriju, upitni Turbić i Sarajlić

Pred duel dva prošlogodišnja premijerligaša, GOŠK-a i Gradine, strateg tima iz Srebrenika Fuad Grbešić, kako kaže, nalazi se u velikim problemima. 

“Adin Džafić nije trenirao sa nama, a posljednje informacije govore kako je u Austriji. Da li će se pojaviti pred utakmicu za sada ne znam. Također, upitni su nastupi Alena Turbića i Adnana Sarajlića, koji imaju polaganje za sticanje B trenerske licence i ne znam da li će stići u Gabelu”, kaže Grbešić. 

Gradina je u prva dva kola osvojila bod na domaćem terenu u sudaru sa gračaničkim Bratstvom.

“Po prikazanoj igri smatram kako smo zaslužili puno više od boda. Ne bih diskutovao o tome zbog čega imamo samo bod, ali siguran sam kako smo zaslužili puno više”, navodi on. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U Gabelu, uprkos problemima, Gradina ide da se nadigrava.

“Idemo na redovno prvenstveno kolo i sigurno je da ćemo se nadigravati. GOŠK je ozbiljna ekipa, koja na domaćem terenu igra čvrsto, ali i mi imamo svoje adute”, govori trener Srebreničana Fuad Grbešić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.