Džajić: Želim Zvezdu u Ligi prvaka

Džajić: Želim Zvezdu u Ligi prvaka

Novi predsjednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Dragan Džajić rekao je danas da je njegov cilj formiranje tima sa karakterom, koji će u skoroj budućnosti biti prvak Srbije i redovno igrati na evropskoj sceni.

"Zvezda u ovom trenutku nema finansijskih sredstava da napravi tim kakav bih želio ili da dovede igrača kojeg ja želim. Međutim, učiniću sve da zajedno sa sportskim sektorom napravimo tim sa autoritetom, tim koji će ulivati poverenje navijačima koji dođu na Marakanu. To je Zvezda kakvu želim, Zvezda koja dugo nije viđena, Zvezdu u Ligi prvaka", rekao je DŽajić novinarima na stadionu Crvene zvezde.

On je dodao da crveno-bijeli uprkos minusu od šest bodova u odnosu na Partizan neće odustati od borbe za titulu.

"To bi bilo dobro, prvenstveno zbog navijača, njima bi to najviše značilo. Međutim, ja ne gledam lokalno, ne samo da budemo ispred Partizana. Zvezda ne sme da se muči na terenu kao prethodnih godina. Ono što je bilo dobro u prethodnih nekoliko godina je što je publika dolazila. Ne znam čija je to zasluga, da li publike koja je shvatila da mora da pruži podršku da ne bude gore ili ljudi koji su djelovali, ne znam. Ali biću sretan ako opet bude publike", istakao je Džajić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.