Džeki definitivno ne leži Barcelona

Roma večeras protiv Barcelone

Džeki definitivno ne leži Barcelona

Dž. Mrakić

Edin Džeko u večerašnjem susretu protiv Barcelone upisat će svoj debi za Romu u Ligi prvaka.

„Vučica“ je autsajder protiv aktuelnog prvaka Evrope, a Rimljani najveće nade polažu u svog novog napadača, Edina Džeku.

Našem reprezentativcu ovo neće biti prvi susret s Kataloncima, s obzirom da je protiv istih u dresu Manchester Cityja zaigrao čak tri puta. Ipak, protiv Barcelone u tri susreta odigrao je svega 129 minuta (od maksimalnih 270) i sve što je uspio uraditi jeste asistencija Kompanyju u gostujućujem porazu 1:2 prošle godine.

Džeko je, što se tiče španskih klubova, igrao još protiv Villareala i Real Madrida, a  uspio je postići pogodak Real Madridu (2:3), te Villarrealu u 10. minuti susreta i to dok je nosio dres Wolfsburga.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.