9

Komentari (9)

emanuelmacron
najveca Dzekina greska i u romi a evo i Interu sto se vraca u odbranu ,a drugi zato trce da daju golove, nije mi jasno sto to radi,pa to neradi ni jedan napadac na svijetu,
BogatiDijasporac
Ja kad sam juce izjavio da je Dzeko odigrao jos jednu slabu utakmicu nakon Kazahstana, dobio sam masu uvreda, kritika, bezveze. Izgleda ni ovaj novinar ne konta. Jbt, bio je los i to je to.
dinass
Iskreno i na utakmici protiv Kazahstana se vidjelo da je Dzeko umoran vec u 20minuti,dali su godine ili slaba sprema za sezonu.Mozda i jest iscrpljen jer je grizao prve dvije utakmice za Inter.
ragge
Dzeko bas dobar bio jucer, imao je neke bas dobre poteze.. nije on kriv sto se mora vracat na pola terena po loptu, da ne gubi tu snagu sigurno bi mogao vise napraviti u fazi napada
ragge
I kod drugog gola Intera majstorski je odvukao igraca tako da je Lautaro ostao sam i zabio
dinass
Ovi sto spore Dzeki kvalitet su idioti posebno ovaj gazija,Dzeko ima problema sa spremom ili je jednostavno iscrpljen,on grize da se dokaze a nema vise 30 godina.
BogatiDijasporac
@dinass Osporavati Edinov kvalitet mogu samo neznalice. Slaba igra nema veze sa nedostatkom kvaliteta. Lik je iscrpljen i treba mu vremena da se oporavi.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.