Džeki kritike: "Ne može pratiti visok ritam"

Inter jučer remizirao

Džeki kritike: "Ne može pratiti visok ritam"

S. Mlaćo

Inter je jučer remizirao sa Sampdorijom 2:2 u susretu 3. kola Serie A.

Edin Džeko je odigrao cijeli meč, a učestvovao je kod pogotka protivnika kada ga je lopta pogodila u trenutku kada je želio blokirati jedan udarac te prevarila golmana Handanovića.

Italijanski novinar Fabio Ravezzani kritikovao je partiju Džeke.

"Razočarao je vezni red Intera, a Džeko je dokazao da ne može pratiti visoki ritam nakon utakmica reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Na kraju, remi je najrealniji ishod iako je drugi pogodak Intera postignut nakon očiglednog prekršaja Hakana Calhanoglua. Joaquin Correa ovaj put nije mogao napraviti čudo", napisao je Ravezzani.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inter već u srijedu igra meč Lige prvaka protiv Real Madrida.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BogatiDijasporac
Ja kad sam juce izjavio da je Dzeko odigrao jos jednu slabu utakmicu nakon Kazahstana, dobio sam masu uvreda, kritika, bezveze. Izgleda ni ovaj novinar ne konta. Jbt, bio je los i to je to.
10 3
ragge
Dzeko bas dobar bio jucer, imao je neke bas dobre poteze.. nije on kriv sto se mora vracat na pola terena po loptu, da ne gubi tu snagu sigurno bi mogao vise napraviti u fazi napada
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi