Džeko čestitao kadetima: Srećom, vi ste tu da nas naslijedite!

Emotivna poruka kapitena BiH

Džeko čestitao kadetima: Srećom, vi ste tu da nas naslijedite!

Kapiten i najbolji strijelac reprezentacije Bosne i Hercegovine u historiji Edin Džeko emotivnom je porukom čestitao kadetskoj selekciji naše zemlje na plasmanu na Evropsko prvenstvo.

U-17 reprezentacija BiH je pobjedom nad Danskom (1:0) zauzela prvo mjesto u grupi 6 ispred Danske, Francuske i Austrije i tako izborila plasman na EURO, a čestitke Malkočeviću, Erbezu i fudbalerima stižu sa svih strana.

Vjerovatno je najemotivniju poruku poslao Edin Džeko, koji je istakao da je ponosan na momke koji su uspjeli treći put zaredom odvesti BiH na Evropsko prvenstvo u kadetskoj selekciji.

"Jednog dana svi ćemo biti bivši reprezentativci, ali srećom postoje ovi momci koji će nas naslijediti. Ponosan sam kada vidim da naše mlade selekcije igraju dobro i da redaju pobjede i zato želim iskreno čestitati U17 reprezentativcima na novom podvigu i plasmanu na EP, ali i mladoj selekciji koja je slavila novu pobjedu. Svaka cast momci. Vi ste nasa budućnost", poručio je Džeko putem Facebooka.

Top Komentari

Harisss
Opet kazem, dzentlmen zauvijek.
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi