12

Komentari (12)

Realist
Lako kad imas Perišić
Darkwood
Pa kad se pojavi naš klosar i uzme da vrijeđa Edina. Koliko će ova gromada nama nedostajati kad stane sa repkom.
King_Kenny
...obezbijedi im covjek osminu finala LP...ono sto Lukaku nije uspio 2 godine za redom...da im je odbrana malo bolja mogli bi daleko dogurati,ali ozbiljne ekipe ce znati kazniti ovaj propuh,samoubistvo bi bilo igrati sa 3 defanzivna protiv Manchester Cityja,Liverpoola,PSG-a,Bayerna...
hame
Reci samo jos ciji si navijac
Viper20
Liverpoolovac zar ne vidis koji kompleksi hagaa
King_Kenny
@hame ...vidis po nicku...Liverpool...mada navijam i za ekipe u kojima igraju nasi igraci,ako ne igraju protiv Liverpoola.
E.Car
@King_Kenny zar nisi maloprije blatio Džeku i ti i onaj kloc @Mackintosh imao sam osjećaj da si jedva dočekao da fuli dvije prilike pa da ga prozivas!!!
user1613424508
Tooo majstore kralju princu seiku nemoj stajat nek vidi hasoman pijani i nadrogirani zabac kako se igra
celikze
Chiesa
Babuka, hoćemo hat trick!
Bhf111
Legeendoo hajde jooos jedaan
Emin_Podzic
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.