4

Komentari (4)

Salihović23
O, Dzeki nek pišu svaki dan. Naš najbolji igrač u historiji, načekat ćemo se mi na njemu sličnog vođu, šteta za epizodu u Citiju - trebao je igrat više. Igro je on jako dobro i prošle utakmice kao protiv Juveta, da je došo gol, bio bi igrač utakmice. A, dobra Roma, on s Mikhitarijanom I Pedrom, super napad.
Hakkinen
Volimo Džeku naravno ( mi koji ga volimo) i vjeruj mi šta je sve učinio za reprezentaciju BiH od početka ne samo ovih zadnjih utakmica gdje niko nije zadovoljio onda po mom mišljenju zaslužio je svaki dan da se piše o njemu. Vidjet ćemo mi kada se oprosti od repke šta smo imali i koga smo izgubili zato redakciji svaka čast na svakoj objavi o Edinu. Koliko se sjećam da je najbolji strijelac ikada u reprezentaciji i hejjjj 4-ti u historiji " prosječne " Rome a italijan nije nego PONOSNI Bosanac a bgm i Hercegovac. Naprijed Edine i u 34 možeš ti da zabijaš⚜
salt_city
Volimo Dzeku, malo je reci, ali 5,6 članaka na osnovu utakmice Roma Benevento malo je rec presmijesno..
Jadnimi
Svi novinari se bore za klikove, a on ih donosi
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti