Džeko je sinoć bio silno motivisan, Fonseca je objasnio i zašto

Zabio dva gola Beneventu

Džeko je sinoć bio silno motivisan, Fonseca je objasnio i zašto

Admin Čaušević

Edin Džeko je sa dva gola Beneventu postao četvrti najbolji strijelac u historiji Rome, trenutno je na cifri od 108 pogodaka.

Džeko je protiv povratnika u Seriju A bio izuzetno motivisan i odavno nije odigrao toliko kvalitetan meč u dresu Vučice kao što je to bilo sinoć.

U izjavi poslije utakmice Paulo Fonseca je između redova kazao kako je popularni Dijamant tražio iskupljenje za silne promašaje u proteklim utakmicama.

"Džeko je dao dva gola i to je važno, imao je puno prilika u prethodnim utakmicama. Bio je jako motivisan i postigao je dva gola", rekao je portugalski stručnjak.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Džeki su ovo ujedno bili i prvi ligaški golovi u sezoni. Naredni izazov Dijamant će imati u četvrtak u Europa ligi kada Roma gostuje Young Boysu.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hakkinen
Volimo Džeku naravno ( mi koji ga volimo) i vjeruj mi šta je sve učinio za reprezentaciju BiH od početka ne samo ovih zadnjih utakmica gdje niko nije zadovoljio onda po mom mišljenju zaslužio je svaki dan da se piše o njemu. Vidjet ćemo mi kada se oprosti od repke šta smo imali i koga smo izgubili zato redakciji svaka čast na svakoj objavi o Edinu. Koliko se sjećam da je najbolji strijelac ikada u reprezentaciji i hejjjj 4-ti u historiji " prosječne " Rome a italijan nije nego PONOSNI Bosanac a bgm i Hercegovac. Naprijed Edine i u 34 možeš ti da zabijaš⚜
10 2
salt_city
Volimo Dzeku, malo je reci, ali 5,6 članaka na osnovu utakmice Roma Benevento malo je rec presmijesno..
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi