Džeko i Ibišević pokazali humanost

Tandem i van terena

Džeko i Ibišević pokazali humanost

U okviru humanitarne akcije "Dobri ljudi" koju je organizovala televizija Hayat, učešće je uzelo i nekoliko javnih ličnosti, iz različitih društvenih oblasti.

Cilj je bio prikupiti sredstava za kupovinu inkubatora za Pedijatrijsku kliniku KCUS, a gledaoci su pozivom na humanitarni broj imali priliku donirati određena finansijska sredstva, kao i razgovarati sa mnogim poznatim ličnostima koji su radili u Call centru, primajući pozive.

Među poznatim ličnostima, koje su uzele učešće u ovoj humanitarnoj akciji, našli su se i bh. fudbalski reprezentativci Edin Džeko i Vedad Ibišević, koji su donirali određena novčana sredstva za kupovinu inkubatora.

Potez, vrijedan svake hvale, baš kao i gore pomenuta akcija, u kojoj je između ostalog i napadački tandem naše reprezentacije, pokazao svoju ljudskost i humanost.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.