Džeko i Pjanić dobijaju novog saigrača?

Golman Alisson u Romi?

Džeko i Pjanić dobijaju novog saigrača?

Midhat Šljivak
Teme:

Edin Džeko i Miralem Pjanić mogli bi dobiti novog saigrača u Romi.

Novi član rimskog kluba mogao bi postati brazilski golman Alisson, koji je trenutno član brazilskog Internacionala.

Kako navode italijanski mediji, Vučica je poslala ponudu vrijednu pet miliona eura, plus bonusi, ali transfer još uvijek nije dogovoren.

"Ništa još nije dogovoreno. Ako bude nešto, na vrijeme ćemo objaviti", rekao je potpredsjednik brazilskog kluba Pedro Affatato.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Alisson bi trebao postati novi član Rome, a klub će na kraju sezone vjerovatno napustiti Wojciech Szczesny, koji se vraća u Arsenal.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.