Džeko i Rahimić se družili s bivšim saigračem u hotelu

Prisjetili se nekih ranijih vremena

Džeko i Rahimić se družili s bivšim saigračem u hotelu

Fudbalski reprezentativci BiH od srijede borave na Ilidži, gdje su se okupili uoči predstojeće dvije prijateljske utakmice protiv Crne Gore i Južne Koreje.

Raspoloženje među fudbalerima je više nego dobro, a pozitivnoj atmosferi je doprinijela i posjeta "nenajavljenog" gosta. Hotel "Austria" u kojem borave naši fudbaleri je posjetio nekadašnji reprezentativac BiH Dario Damjanović, koji je najviše vremena proveo u društvu Edina Džeke i Elvira Rahimića s kojima je svojevremeno dijelio svlačionicu.

Ostali su dobri prijatelji iako su morali da krenu drugim putevima, a kroz razgovor prisjetili su se i nekih ranijih vremena...

Damjanović, koji je svojevremeno za reprezentaciju BiH ubilježio skoro 20 nastupa, trenutno se nalazi u Sarajevu zbog edukacije za trenersku licencu. Zajedno s njim program pohađaju Mensur Mujdža, Branimir Bajić, Zlatan Muslimović...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti