Džeko je nakon poraza od Seville bio veoma ljut: "Baš sam razočaran, pojeli su nas..."

Roma ispala iz Evropske lige

Džeko je nakon poraza od Seville bio veoma ljut: "Baš sam razočaran, pojeli su nas..."

E. Čaušević

Roma se večeras oprostila od Evropske lige nakon poraza od Seville (2:0) u osmini finala.

Rimski klub je odigrao očajnu utakmicu u Duisburgu i čini se da su zasluženo ispali jer ih je Sevilla nadigrala u svakom segmentu. Španski klub je mogao i ubjedljivije slaviti, ali na kraju je ostalo 2:0.

Kapiten Rome, Edin Džeko, bio je vidno nezadovoljan nakon utakmice, te je poručio da mu nije jasno kako je Roma odigrala tako loš meč.

"Ne znam šta se desilo. Od početka nismo bili u utakmici. Oni su pojeli u svemu, brzini, tehnici, igri, ma svemu. Oni su iz dva pasa stvarali šanse i totalno su nas nadigrali. Moramo sebi postaviti par pitanja nakon ove utakmice. Razočaran sam jer nikako nismo bili u utakmici i to je nevjerovatno", poručio je Džeko nakon meča.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Roma je tako završila svoj nastup za ovu sezonu koja je za Džeku ponovo bila vrlo dobra. Dijamant je u svim takmičenjima odigrao 42 utakmice, te je zabio 19 golova i dodao 14 asistencija.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Arnel925
Ništa od Lige prvaka Dzeko. Propa i ovaj Dzeko.
3 10
Penderinos
Dzeko šteta sto ti uprava ne sastavi solidnu ekipu zaslužio si da se Boris i za prvenstvo i za kup i za ligu prvaka, malo je igrača tvoje klase a siguran sam da bi bio još bolji da imaš s kime igrati, prodaju ti Salaha, Alissona, Nainggolana, Strotman, Pjanketa i sto je najgore Rudigera i Manolasa, kamo puste sreće da si i ti negdje drugo potražio sreću , SAD si u godinama i jedino ti preostaje na nastaviš putem kojim si uveliko zakoračio - put ka statusu legende kluba. Za mene si NR.1 ( naravno poslije Tottija )
7 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi