Loši nastupi u velikim utakmicama

Džeko i dalje na udaru kritika

5

Komentari (5)

felix__27
Ma Edin Džeko je klasa za Romu ne zasluzuje njega Roma
Tz_Niko75
Dzeko je super igrac, disciplinovan i ima pregled igre... Ali stvarno nije Kapitena. Kad se sjetim de Rosija ili Spahica... Al mislim da on i nije htio kapitensku traku, vec je to bio povod za povisicu i da ostane. Ja bi traku dao Smailingu ili Pelegriniju. A Dzeko nek zabija golove.
Barbarez9
Pa donekle i jesu u pravu, ja Edina Volim , igracina je ali stvarno u ovim takozvanim jacim utakmicama se izgubi i on kao i ostatak ekipe.....
BaboBih
Gledam Romu gotovo svaku utakmicu, i nema tu sad nekakve ekipe.. kad imaju dan igraju ok kad ne, onda izgleda bezveze.. vidi se protiv vecih ekipa da fali kvaliteta. Igraju bez krila sve nesta kroz sredinu.. a ako ce traziti nekog krivca neka onda prvo gledaju na svoju upravu koja sve prodala. Imali su Salaha, Marqhinos, Manolas, Alisson, Pjanic, Naingolan, Strootman, i Dzeku su htjeli prodati pa propade itd itd.. tako da tu nema ambicija da se ide na titulu kao prvo
Jupp
100%. Traze krivca za svoje neuspjehe i filozofiju kluba koja je krivac za to. Svake godine kasiraju novac od najbopjih igraca u timu, a Edin koji je lojalan ostao i zeli ispisati mali dio historije tog jadnog kluba je na kraju krivac.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.