6

Komentari (6)

Mehinaldo
E kakav je kralj ovaj Mourinho sad idu pripreme laje ovaj mu treba ovaj ne treba kao on veliki posebni digne se halabuka cijelu sezonu i na kraju ce skontati da su bolje rezultate imali sa svakim drugim trenerom On je najveca ubleha u svijetu fudbala sigurno je potpisao ugovor sa finom klauzulom ako hoce da ga otjeraju i kao gospodin uzme desetak ili vise miliona i odmor svaka cast
Adnanos
Amir je rođen je 8. juna 2002. godine, a visok 189 centimetara. S Romom je potpisao ugovor do 30. juna 2023. i trebao bi igrati za juniore Vučice. Otac mu je rodom iz Gusinja, a majka mu je Bosanka". "Feratović je ranije u mlađim selekcijama nastupao za selekcije Slovenije, ali ima veliku želju da igra za BiH. Sada je na selektorima i Nogometnom savezu BiH.
19211921
bk123
Pa i meni bi trebo jedan dijamant nemora bit težak al nek je čisti
Burucaga
Pa zar nije Fener kao što ste pisali iz pouzdanih izvora ?
JuventinoBK
Naravno da treba! Džekso dijamant!!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.