Posebnom treba Dijamant: Danas mu je to pred svima i rekao
FOTO - EPA

Javljaju italijanski mediji

Posebnom treba Dijamant: Danas mu je to pred svima i rekao

Adnan Beganović

Da li će Edin Džeko odraditi ugovor do kraja u Romi, odnosno da li će i u narednoj sezoni nositi dres rimskog kluba, u ovom trenutku vjerovatno ni on sam ne zna.

I dok mediji na Apeninima bosanskohercegovačkog Dijamanta "sele" iz Rome, on marljivo sa svojim saigračima radi pod palicom novog šefa struke Josea Mourinha.

A, danas je portugalski stručnjak, kako javljaju italijanski mediji, obavio i razgovor sa najboljim bosanskohercegovačkim fudbalerom.

Italijani tvrde da je Mourinho tokom treninga i to pred cijelim stručnim štabom razgovorao sa Džekom i uvjeravao o njegovoj važnosti za tim u narednoj sezoni.

Sasvim sigurno je ovaj razgovor prijao Džeki i sve je izvjesnije da će i u narednoj sezoni nositi Romin dres. Italijani čak tvrde da bi mogao otići samo ukoliko na adresu Rome dođe ponuda koju ne bi mogla odbiti.

Podsjetimo, na jučerašnjoj press konfernciji novinari su upitali Mourinha da li će vratiti kapitensu traku Džeki, ali Posebni nije htio odgoviriti na pitanje.

Oglasi

"Neću da odgovorim, ne moram reći šta radim unutar kluba. Znalo bi se unaprijed, ali ne želim da dijelim s javnosti šta radim u klubu."

"Klub, ekipa i igrači trebaju znati prije svih odluku o kapitenu", rekao je portugalski stručnjak.

Mourinho prekrižio nekoliko zvučnih imena: Objavljena lista pozvanih za pripreme!

Jose Mourinho je u Trigoriji obavio svoj prvi trening s Romom nakon što je zvanično predstavljen kao novi trener Rome.

Nakon prvog treninga stigla je i lista pozvanih igrača za pripreme, a Mourinho je već sada prekrižio nekoliko zvučnih imena.

Portugalski stručnjak je odlučio da ne računa na Pedra, Fazijia, Pastorea i Santonea.

Golmani: Boer, Cardinali, Fuzato

Odbrana: Calafiori, Feratovic, Ibanez, Karsdorp, Kumbulla, Mancini, Reynolds, Smalling

Potražite više informacija na temu Serie A:

Vezni red: Bove, Darboe, Diawara, Mkhitaryan, Pellegrini ,Perez, Providence, Tripi, Veretout, Villar, Zaniolo, Zalewski

Napad: Ciervo, Džeko, El Shaarawy, Mayoral

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bk123
Pa i meni bi trebo jedan dijamant nemora bit težak al nek je čisti
4 0
JuventinoBK
Naravno da treba! Džekso dijamant!!!
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi