Džeko: Nadam se da smo naučili iz grešaka, trebamo dati maksimum

Dao komentar na žrijeb UEFA Lige nacija

Džeko: Nadam se da smo naučili iz grešaka, trebamo dati maksimum

Samir Mlaćo

Jučerašnji žrijeb UEFA Lige nacija prokomentarisao je i kapiten „A“ reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko:

”Manje-više sve ekipe su tu negdje. Mi smo prošle kvalifikacije odigrali dosta korektno do te zadnje dvije utakmice gdje smo sve pokvarili. Nadam se da smo naučili iz grešaka i da nam Liga nacija može biti dobra priprema za kvalifikacije za EURO. Grupa je dobra, sve reprezentacije imaju kvalitet da se bore za prvo mjesto i pred nama su dobre i izjednačene utakmice”, kazao je Džeko te dodao.

”Trebamo dati maksimum jer i Liga nacija može biti put do Evropskog prvenstva. Mi nismo reprezentacija koja može bilo šta olako shvatiti ili staviti u drugi plan, tako da je svako takmičenje bitno za nas. Nema alibija, dobili smo grupu, odnosno ekipe protiv kojih možemo igrati i na nama je da pokažemo najbolje od sebe.“

Bosna i Hercegovina će u grupi 3 Lige B igrati protiv Finske, Rumunije i Crne Gore.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi