Džeko nakon pobjede: Pobjeda važnija od igre
Foto: EPA

Dijamant o utakmici s Qarabagom

Džeko nakon pobjede: Pobjeda važnija od igre

Midhat Šljivak

Bh. napadač Edin Džeko nastavio je seriju golova i u Ligi prvaka.

Edin je večeras pogodio na gostovanju kod Qarabaga gdje je Roma upisala tešku pobjedu protiv prvaka Azerbejdžana.

Džeko je nakon meča istakao da je meč bio izuzetno težak i da je pobjeda važnija od igre koju je Vučica prikazala.

"Večeras je najbitnije bilo pobijediti, možda čak važnije od dobre igre. Trebali smo ih završiti u prvom poluvremenu, ali nakon što su nam dali gol, sve je bilo mnogo teže", rekao je Džeko, te je dodao:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Krenuli smo odlično i bolje otvaranje meča nismo mogli poželjeti. Oni se nisu predavali i mi smo im svojim greškama davali samopouzdanje. Ovdje nije lako pobijediti, ali smo ostvarili jako bitnu pobjedu. Nije sve u kvalitetu. Mnogi su mislili da ćemo ih lako dobiti, ali nismo. Vjerovatno smo bili više u mislima na meču s Milanom", rekao je Edin nakon meča.

Roma je trenutno na drugom mjestu grupe C sa osvojena četiri boda.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi