Džeko navijačima Cityja donio potpis Aguera

Aguero našao način da se oduži

Džeko navijačima Cityja donio potpis Aguera

S. Bošković

Zvijezda Manchester Cityja Sergio Aguero napravio je sjajan potez kako bi se odužio nekim fanovima Građana. 

Naime, Aguero je jedno vrijeme nosio broj 16 na dresu, a onda je na leđa stavio desetku. 

Mnogi navijači posjeduju njegov dres s brojem 16, a Argentinac je želio da im se ispriča zbog promjene broja. On je svoj potpis stavio na svaki dres koji na leđima ima njegov stari broj. 

Prije Aguera, broj 10 na leđima nosio je naš reprezentativac Edin Džeko, koji je ovog ljeta napustio Građane i prešao u Romu.  

Potražite više informacija na temu Premier league:

Naravno, mogli bi se reći da je svojim odlaskom, jedan od naših najboljih fudbalera, navijačima Cityja donio potpis Aguera. 




Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.