10

Komentari (10)

Ciro Immobile je zabio 23 gola do sada u Seriji A, ako ne vjerujete provjerite, ako nastavi ovako Immobile bit ce najbolji golgeter u Seriji A ikada, rekord je 36 gola, taj rekord Immobile zeli da obori, a velike su sanse da Immobile i uspije na tome putu, da obori taj rekord trebaju mu jos 14 golova a do kraja ove Seriji ima jos 18 susreta da se odigra.
Asprilla
I onda će bit zaboravljen za 10 godina ko u ovaj što drži rekord.
mer12
koga briga za Imobbile pola iz penala hahahaaaa ne bitan lik u svemu
mer12
Qualjarela Numero 2...kao prosle godine moza je malo 2 penala po utakmici
Za penale i slobodne udarce treba biti majstor, a tu je Dzeko nazalost u minusu, odonda kada je Dzeko nije uspio postici golove za Romu iz penala u dvije uzastopne utakmice Serije A, odonda Dzeko ne sutira penale, to je prepustio nekome drugome, kad bi Dzeko smio i imao hrabrosti izvoditi peanle mozda bi mu ukupan skor golova bio veci nego ovaj trenutni mrsavi skor golova, za to je Ronaldo kompletan, svi peanli su njegovi, vecinu slobodnih udaraca su njegovi, ima dobar skok na loptu u igri tu je neprikosnoven, brz, je dobar tehnicar, dobar pregled igre, zna sam sebi da napravi sansu za gol itd.
m1987
Racunas Edina i Cristiana. Mislim da je to suvisno poredjenje, oni cak nisu ni s iste planete uz duzno postovanje Edinu za sve sto je uradio.
Samo sam htio naglasiti da je Ronaldo kompletan igrac u vecini cinjenica, rekao sam kad bi Dzeko bio siguran izvodjac penala i izvodio dobro slobodnjake, Dzeko bi imao veci skor golova, naravno izvodjenje slobodnjaka praktikuje se na treningu, pa ni Pjanic se nije rodio naucen kako izvoditi slobodnjake, normalno da je i Pjanic vjezbao na treningu. Pjanic stekao rutinu izvodjenja slobodnjaka dok je jos igrao u Lionu, naravno zahvaljujuci jednom Brazilcu koji je takodje u ono vrijeme igrao za Brazil, nazalost zaboravio sam ime odnosno prezime tog Brazilca.
Pardon greska Brazilac koji je igrao za Lion kao i Pjanic.
srcerukelopata
Ima u mom selu jedan Ćiro, žena mu dobra čkapi. I zabio joj je do sad 23 put garant. I još će 18 sigurno do kraja sezone. Ali ovaj je Ćiro Mobile. I šta sad?
amcibald
Čuveni Juninho Pernambucano
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.