Džeko ne želi biti uključen u eventualni transfer Cavanija?

Račun bez krčmara

Džeko ne želi biti uključen u eventualni transfer Cavanija?

Adnan Beganović

U posljednje vrijeme se u inostranim medijima sve više govori o nadolazećem prelaznom roku, a sa naslovnica ne silazi sjajni urugvajski napadač Napolija, Edinson Cavani.

Naime, Cavani se povezuje sa mnogobrojnim klubovima, a ako je vjerovati inostranim medijima za njegovim uslugama najviše su zainteresovani Real Madrid i Manchester City.

Inostrani mediji pišu da su čelnici otočke momčadi na adresu Napolija poslali ponudu za Cavanija, koja između ostalog uključuje i našeg reprezentativca Edinac Džeku.

Navodno su Građani Napoliju ponudili 40 miliona eura i Dijamanta, koji je prema posljednjim informacijama odbio biti dio transfera.

Naime, Tuttomercato navodi da Džeko ne želi napustiti redove Cityja, odnosno prema navodima pomenutog medija naš reprezentativac je spreman na borbu za poziciju u vrhu napada i uvjeren je da može postati jedan od glavnih igrača momčadi iz Manchestera.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.