Novinarka Emily Morris ne želi Dijamanta u Londonu

"Džeko nije dobar kao prije, West Ham je bolji bez njega"

14

Komentari (14)

Novibroj
Ma vi niste skontali sta zeli gospodja da kaze .... dok je edin igro za city guzio je kravu a sad kad se ozenio a zatim je ovaj poceo da guzi centarfor iz west hama onda je za nju bezmisleno da je edin opet guzi kad joj sad vise drugi kurac odgovara.
Racku Jaja
"Naravno, mi u Bosni i Hercegovini nismo saglasni sa mnogim od onoga što je ona napisala" mozda zato sto nismo objektivni?
Harisss
Eto sad i neka Emily pametuje. Pa sta je gospodjo napravio W.H u npr. zadnjoj deceniji. Nista. Tavori i u nekim sezonama se borio za goli prvoligaski status. Vi Englezi inace ste nmilosrdni kad igrac predje 30. U Italiji nije tako. Totti, Maldini, De Rossi, Pirlo, Bufon i mnogi drugi ostare u svojim klubovima i igraju na vrhunskom nivou. To Dzeksonu odgovara i zasto bi iz suncanog Rima isao u kisnu i maglovitu Englensku. I to zbog nekog W.H.
Cuj glupog komentara novinarke Emily Norris da je West Ham bolji bez Dzeke, ali obzirom da je Dzeku trazio Chelsea, onda da se zakljuciti na osnovu obrazlozenja ove novinarke West Ham bolji od Chelsea, jer Chelsea je trazio Dzeku, a West Ham je bolji bez Dzeke. Gospodjo Emily Norris ti i nogomet je isto kao Marica i kriva oklagija, nego bolje ti je drzi se ti kuhinje i kuhanja nego gurat nos u nogometu, jer ti pojma nemas.
Turgut
Cuj west ham shit klub pa nije Dzeko lud. Na kraju karijere mozda 1-2 sezone u beckon turskom klubom ili zeljo
Elddar
Ali ova zenska hladno poredi arnautovica i kapitena dzeksona. Pa daj tih droga gospodjo, obraduj.
mer12
WEST H.je mali klub naspram Rome tamo moze otici jedino ko je gladan para za koju paru vise ali Dzeko ima 4.5 miliona platu tako da, dovoljno je pogledati ko igrao u West H. , a koji igraci u Romi kao Batistuta, Cafu i td. i koliko Roma ima navijaca a koliko oni, smijesno to bi mu bio nazadak u karijeri...plus Liga S. o kojoj ovi iz W.H. mogu samo sanjati
vozdra
Cast svima ali je trenutno west ham maaali za naseg Dzeksona....oprosti novinarko na iskrenosti!
Mr.Balboa
Da ova nije pomjesala Dzeku sa nekim drugim hahaha!!!
Chupy
Ova se razumije u fudbal ko Mara u krivi kurac.
Šargan
Pati jarane nikad vi niste niti cete imati nekoga ko je Dzeki do koljena.idi brate na svoje portale i tamo zamaraj narod
luks-02
Đeko je odličan fudbaler to nije sporno.Problem su godine.Marta 2019 će napunit 33.
damir bosnjak
nije đeko nego džeko
bananko
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.