Džeko razočaran: Ne mogu reći da smo igrali dobro nakon poraza od 4:1

Napadač Rome nakon poraza

Džeko razočaran: Ne mogu reći da smo igrali dobro nakon poraza od 4:1

Napadač Rome Edin Džeko nije zadovoljan rezultatom koji je njegov tim ostvario na sinoćnjem gostovanju protiv Barcelone.

Roma je izgubila na Camp Nou stadionu sa 4:1 i na taj način je sebi znatno smanjila šanse da se nađe u polufinalu Lige prvaka, a Džeko smatra da rezultat nekada zna slagati pravo stanje stvari na terenu.

"Rezultat definitivno laže", počeo je Džeko razgovor za Roma TV: "Zaslužili smo više, ali ako napravite previše greški, oni će vas kazniti. Ne možete priuštiti tri autogola protiv Barcelone. Ako izgubite 4:1, teško je reći da ste igrali dobro. Definitivno smo mogli bolje, ali sudac je morao dosuditi penal kod rezultata 0:0. Njihov prvi gol je promijenio sve jer je došao niotkud. Oni su tim koji u svojim redovima ima igrače koji su spremni iskoristiti gotovo svaku polupriliku", rekao je Džeko.

Podsjetimo, upravo naš napadač je postigao jedini gol za Romu na ovom susretu, a priliku da popravi igru Roma će imati već za pet dana kada se igra revanš na Olimpicu.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti