Džeko se prisjetio Misimovića: Najbolja desetka s kojom sam ikada igrao!
Vidjeti Edina Džeku i Zvjezdana Misimovića kako zajedno proslavljaju gol na terenu je nešto što uvijek probudi najljepšu nostalgiju

Stari partneri iz Wolfsburga

Džeko se prisjetio Misimovića: Najbolja desetka s kojom sam ikada igrao!

Edin Džeko je danas na društvenoj mreži Reddit odgovarao na pitanja navijača, koji su imali priliku da 'iz prve ruke' saznaju brojne zanimljivosti o našem fudbaleru.

Bilo je tu zanimljivih pitanja sa još zanimljivijim odgovorima, a neizostavna tema bio je Wolfsburg kojeg je Džeko vodio do historijske titule u Bundesligi 2009. godine.

Tada je naš napadač bio član čuvenog trojca zajedno sa Grafiteom i Misimovićem, s kojim je godinama uspješno sarađivao i u reprezentaciji Bosne i Hercegovine.

Džeku je, vjerovatno neki navijač Wolfsburga, upitao koji je bio presudan momenat šampionske sezone, na šta mu je bh. napadač odgovorio - pobjeda nad Bayernom.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"To je bilo kada smo pobijedili Bayern sa 5:1. Taj momenat je prelomio sezonu. Pobijedili smo tada desetak utakmica u nizu i znali smo da smo dobra ekipa, to je bio samo dokaz", rekao je Džeko, koji nije izdržao a da ne spomene Misimovića:

"Tadašnji Wolfsburg je bio jak. Igrao sam sa Grafiteom u napadu, imali smo strašno dobro partnerstvo, a iza nas je bio Zvjezdan Misimović. To je najbolja desetka s kojom sam ikada igrao! Inače smo bili kompletan tim, sa sjajnim igračima na svim pozicijama".

Top Komentari

konjnakvadrat
Miske volim te ko oca rodjenog
30 0
Semberija
Najbolji duo zadnji 20 godina u Bundesligi
28 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi