Džeko ulazi samo u slučaju nužde?
Foto: EPA

Nije u potpunosti spreman

Džeko ulazi samo u slučaju nužde?

Fudbalska reprezentacija BiH večeras će u Zenici odigrati utakmicu protiv reprezentacije Velsa u okviru grupe B kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. 

Teren stadiona Bilino Polje je odlično pripremljen, a prema posljednjim informacijama protiv Velsa od prve minute neće nastupiti Edin Džeko. 

Napadač i kapiten bh. reprezentacije nije u potpunosti spreman i selektor Mehmed Baždarević će njegove usluge koristiti samo u služaju nužde, odnosno ako naš nacionalni tim bude gubio. 

Podsjetimo, utakmica protiv Velsa je izuzetno važna, a našem državnom timu je potrebna pobjeda kako bi se zadržale šanse za baraž. Susret počinje u 20:45 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.