18

Komentari (18)

NodzeRM
Edin DŽEKO ??
ForzaLikCE
Hvalite ga a ne znate ni zbog čega. Kad igra za reprezentaciju, ne želi potrčat. Ovaj gol je upisan jedino zato što ga je sreća pogledala.
Maestro
E ja neznam kako ne želi poticat? Koji to ima da trči više od njega ako ima koliko je pogodaka zabio najbolji strijelac svih vremena u reprezentaciji i neko ima pravo da kaže ne bori se ili netrci? Hajde stručnjak objasni to!
Hix
Jesil gledo utakmicu ?
ForzaLikCE
Ja govorim kako jeste. To što ne vidiš dobro, nije moj problem.
Hix
Lik odigrao baš dobru tekmu ne znam šta je trebao uradit da bi tebe fascinirao murinjo
balunv
Džeko je golgeter koji zabija ne bitno u kojoj ligi petice igro
GMOkokoshka
Najveci ambasador nase napacene drzave. Babo
Hix
Dzeko kad ima svoju noć opasnij je od Lewandowakog i Ibrahimović zajedno
makelele
A Lewandowski kad ima svoju noć opasniji je od Dzeke i Ibre zajedno. A Ibra kad ima svoju noc opasniji je od Lewe i Dzeke. Pa kruhte hranio i ja kad imam svoju noc opasniji sam od Roke Sifretija
Panjevi7
A što je napaćena,ti čuo na vijestima i misliš da je to istina! Treba da kazeš ponosna Bosna,biće ljepše i tebi i tvom okruzenju!
Hix
Makelele brate Dzeko da je donosio pametne odluke u karijeri da je otiso u Bayern a ne u city za parama Lewa bi i sad igrao u Borussiji a Ibrahimovic je nerealno arogantan igrac koji da nije toliko nak*rcen ne bi bio ni upola toliko poznat ...
Derdiyok
Čuj glavom, frajer zabio sedmim pršljenom.
I_st
Edin Dzeko je definitivno najbolji igrač Bosne i Hercegovine od kad postoji reprezentacija
Bulle
Jel ima neko problema sa videom?
Edward NewGate
Ja uvijek na sport.ba imam problema s videom
anes3000
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.